SKIF-Info

SKIF


Svenska Kriminalvårdens Idrottsförbund


SKIF-information


Intresserad av att arrangera SM?


Är din förening intresserad av att arrangera något av våra SM?


Hör av dig till kontaktpersonen som du hittar under "Svenska mästerskap" och respektive idrott eller maila SKIF-kansliet (Tobbe).


Vi försöker ha 1 års framförhållning så anmäl ert intresse så kan årets arrangörer berätta för deltagarna vart nästa års SM kommer att avgöras. 


Coacher.


Vi söker coacher i 3 sporter (simning, cykel samt skidåkning)


Vi söker idag coacher inom simning, cykel & skidåkning.


Vi söker ”coacher” (2-4/idrott) som har kunskap om hur man lägger upp träning, hur man kommer igång ordentligt, hur man tar sig till nästa nivå i sin träning och som under resans gång kan ge tips och råd till kollegor/medarbetare.


Detta ska vara för att underlätta för våra medarbetare som vill komma igång med sin träning, som redan är igång men vill utöka sitt idrottande och ta det till en annan nivå eller att man kan vända sig till personerna i fråga för att få tips och råd i sin egen träning.


Det spelar ingen roll var i landet du jobbar och bor utan detta ska vara helt oberoende och bara utgå från den idrott man håller på med.


Är du eller känner du någon som kan passa in på denna beskrivning så tveka inte att höra av er till SKIF omgående.


Vi hoppas kunna presentera mer info ang. detta under året.
SKIF-Ambassadör!!


Hur vi ska göra för att få fler deltagare i våra SM samt övriga aktiviteter som friskvårdskampanj m.m?


Någon form av ”ambassadörer” på varje verksamhetsställe (VS) som brinner för friskvård & idrott.


Eftersom det inte finns idrottsföreningar på varje VS som tror vi att SKIF kan ha svårt att nå ut till samtliga medarbetare med information om t.ex. friskvårdskampanj, aktuella SM,

letandet av landslagsspelare till våra landslag i handboll och fotboll m.m.


Vi gör ett försök att hitta just dig på ditt VS som har det intresset och som skulle kunna vara en ”bro” mellan SKIF och övriga medarbetare. Även på VS där det finns en idrottsförening vill vi ha en ”ambassadör” och det kan gärna vara någon av er eldsjälar som redan har liknande uppgift idag. Det viktiga är att vi fångar upp dig (eller om du känner någon som skulle passa in på denna beskrivning) på alla VS där det inte finns några föreningar.


Vad det handlar om är att vara SKIF:s kontakt om vi vill ha ut något snabbt t.ex. i materialväg som du i din tur kan kopiera upp och se till att dina medarbetare får tillgång till det eller kanske lägga ut det på fikaborden och även prata väl för det.Hör av er till SKIF på skif@kriminalvarden.se - eller telefon 011-49 63820


Det jag vill ha in är: Namn, E-post, Telefon samt VS på er eller på någon som stämmer in i denna beskrivning. Jag tar sedan kontakt med er/personen i fråga.


//SKIF

Tobbe Hallberg

skif@kriminalvarden.se

011-49 638 20


Copyright @ All Rights Reserved